6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24/7 και είναι στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι εξειδικευμένο ώστε να αξιολογεί και να διαχειρίζεται κάθε είδους περιστατικό.  Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής φροντίδας προνοσοκομειακά είναι καταρτισμένο ώστε να παρέχει δια τηλεφώνου οδηγίες για πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο με συνέπεια την διακομιδή του ασθενούς στον κοντινότερο και καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό (Δημόσιο ή Ιδιωτικό)

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Εσείς απλά θα πρέπει να δώσετε ορισμένα στοιχεία όπως: Ονοματεπώνυμο Ασθενή, Ηλικία, Ακριβή στοιχεία όσο αφορά την τοποθεσία παραλαβής του ασθενούς (Οδός, αριθμός, περιοχή), Ασθένεια, Ιστορικό και σοβαρότητα του περιστατικού. Με την σωστή μετάδοση των ανωτέρω πληροφοριών συμβάλλετε και εσείς οι ίδιοι στην καλύτερη έκβαση του περιστατικού. *Όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ξένες γλώσσες.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!