6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟΛΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ

Στην EuroAmbulance γνωρίζουμε πως για να διασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε ένα ευαίσθητο τομέα όπως ο τομέας της υγείας πρέπει να επενδύουμε και να παρέχουμε στους ασθενείς μας το καλύτερο δυνατό μέσο για την διακομιδή τους. Έτσι διαθέτουμε υπερσύγχρονα ιδιωτικά ασθενοφόρα, άρτια εξοπλισμένα για κάθε είδους επείγουσα, ή μη, ανάγκη. Επίσης για κάθε συμβάν που χρήζει Ιατρικής συνοδείας παρέχονται πλήρως εξοπλισμένες Κινητές Μονάδες Ασθενοφόρων.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Έχουμε εξασφαλίσει πως όλα μας τα ασθενοφόρα πληρούν στο ακέραιο όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και καταλληλότητας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, καθώς και όλες τις απαραίτητες διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και Μεταφορών. Όλα τα οχήματα μας, ελέγχονται και συντηρούνται καθημερινά, ενώ με το περας των διακομιδών καθαρίζονται και απολυμαίνονται ώστε να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής των ασθενοφόρων.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!