6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Το νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι απόφοιτοι Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι και κατέχουν εμπειρία σε μονάδες εντατικής θεραπείας και ΤΕΠ μεγάλων νοσοκομείων και Ιδιωτικών κλινικών έτσι ώστε να διαθέτουν την εξειδικευμένη κλινική γνώση και εμπειρία που χρειάζεται ώστε να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς κατά την διάρκεια της διακομιδής τους.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Είναι πιστοποιημένοι να διενεργούν κάθε είδους νοσηλευτική πράξη. Με υπομονή και σεβασμό στον ασθενή καθώς και πλήρη γνώση των πρώτων βοηθειών παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!