6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΟΡ

Είτε μιλάμε για αγώνες επίδειξης ή ταχύτητας με κάθε είδους μηχανοκίνητο (αυτοκίνητο, μηχανή, αεροσκάφος επίδειξης) ή μη όχημα (ποδήλατο, skateboard, πλωτά) πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού. Αυτό καθιστά απαραίτητη την παρουσία πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος καθώς και πλήρως καταρτισμένου προσωπικού. Η EuroAmbulance με την εμπειρία της από αντίστοιχες καλύψεις, με τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της και με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της είναι κατάλληλη να σας παρέχει την υγειονομική κάλυψη που απαιτείται.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Το υγειονομικό (Ιατρός, νοσηλευτές, διασώστες) προσωπικό μας, σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος θα ενεργήσει άμεσα και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται ώστε να αντιμετωπιστεί το συμβάν, να σταθεροποιηθεί ο πάσχων και να διακομιστεί άμεσα με ασφάλει στον κοντινότερο και καταλληλότερο υγειονομικό σταθμο.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!