6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Επείγον περιστατικό υγείας ορίζεται η απρόβλεπτη και αιφνίδια διαταραχή της υγείας του ασθενή, λόγω ατυχήματος ή ασθενείας που συνοδεύεται από οξέα άμεση νοσηλεία σε νοσοκομείο για παροχή ιατρικής βοήθειας. ​ Επείγοντα και έκτακτα περιστατικά προκύπτουν από διάφορες περιπτώσεις ατυχημάτων ποδιών, χεριών κ.α, τροχαία ατυχήματα, εγκαύματα, εργατικά ατυχήματα κτλ αλλά και περιπτώσεις ασθενειών όπως ιώσεις με οξέα συμπτώματα υψηλού πυρετού, εμέτου και εντερικών διαταραχών, δηλητηριάσεις, οξεία σκωληκοειδίτιδα, παθήσεις καρδιάς κτλ.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις αλλά και σε κάθε άλλη επείγουσα κατάσταση, η EuroAmbulance ανταποκρίνεται με ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και συνειδηση.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!