Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στην EuroAmbulance γνωρίζουμε οτί ο εξοπλισμός είναι βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας. Έτσι καταφέραμε να εξοπλίσουμε πλήρως με σύγχρονο εξοπλισμο τα οχήματα μας ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς μας. Όλα τα οχήματα μας διαθέτουν: Ηλεκτροκαρδιογράφο 12 απαγωγών, Monitor Ζωτικών Σημείων, Εξωτερικό Αυτόματο Απινιδωτή – ΑΕD, Αναπνευστήρα Θετικών Πιέσεων, Μάσκα ambu, Παλμικό Οξύμετρο, Στρώμα πολυτραυματία, Φορείο πολυτραυματία, Σανίδα ακινητοποίησης, Scoop, Νάρθηκα ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης, Νάρθηκες έλξης, Αερονάρθηκες,, Βαλίτσα Πρώτων Βοηθειών, Φορητή και Σταθερή ηλεκτρική αναρρόφηση , Εφεδρικό φορείο, Αναλώσιμο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Έτσι μπορούμε να ελέγχουμε και να μετράμε ζωτικά σημεία, να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους τραύμα, να ελέγχουμε μεγάλες εξωτερικές αιμορραγίες, να ακινητοποιούμε τον τραυματία, να διασφαλίζουμε τον αεραγωγό σε επείγουσες καταστάσεις, να τοποθετούμε περιφερικές φλεβικές γραμμές, να χορηγούμε υγρά, να πραγματοποιούμε κάθε είδους ενέργεια (βασισμένη σε πρωτόκολλα) ώστε να εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση και αντιμετώπιση του ασθενή - τραυματία και να τον διακομίζουμε στον καταλληλότερο υγειονομικό σχηματισμό με ταχύτητα και ασφάλεια τηρώντας τον Κ.Ο.Κ

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!