6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Ο κοινός παρονομαστής σε συναυλίες, φεστιβάλ και κάθε είδους εκδήλωση, είναι το πλήθος κόσμου που παρευρίσκεται σ' αυτές. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για ατυχήματα, τραυματισμούς, αδιαθεσίες κ.α. Οι Διασώστες μας (απόφοιτοι της ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου») είναι εκπαιδευμένοι και άρτια καταρτισμένοι ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου φροντίδα (με ευαισθησία και επαγγελματισμό) στον ασθενή και συνάνθρωπο μας. Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό των οχημάτων μας μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε όλους τους τύπους συμβάντων.

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Το υγειονομικό (Ιατρός, νοσηλευτές, διασώστες) προσωπικό μας, σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος θα ενεργήσει άμεσα και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται ώστε να αντιμετωπιστεί το συμβάν, να σταθεροποιηθεί ο πάσχων και να διακομιστεί άμεσα με ασφάλει στον κοντινότερο και καταλληλότερο υγειονομικό σταθμο.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!