6982002500

2104633330

Ομήρου 83

Μοσχάτο

Email

info@euroambulance.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ

Στην EuroAmbulance έχουμε μέχρι στιγμής οργανώσει ένα αρκετά μεγάλο αριθμό αεροδιακομιδών κατέχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με ασφάλεια κάθε είδους αεροδιακομιδή (επείγουσα ή μη, προγραμματισμένη, επαναπατρισμούς, εσωτερικό και εξωτερικό)

24/7 Μαζί σας

Διακομιδές Ασθενών

Κατ' οίκον νοσηλείες

Καλέστε Μας

Συνεργαζόμαστε με το μεγαλύτερο δίκτυο εταιρειών αεροδιακομιδών, έτσι κάθε φορά είμαστε σίγουροι ότι σας παρέχουμε τα πλέον εξοπλισμένα αεροπλάνα και ελικόπτερα, με διαρκή συνοδεία ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

COVID 19

EuroAmbulance

H EuroAmbulance θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid 19. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο και μετά το πέρας κάθε είδους διακομιδής τα ασθενοφόρα οχήματα μας απολυμαίνονται ώστε να διασφαλίσουμε πως κάθε επόμενη διακομιδή θα είναι ασφαλής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Κατά την διάρκεια των διακομιδών, τηρούνται όλα τα ατομικά μέσα προστασίας που πρέπει. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μένουμε ασφαλείς!